Bouwkundige keuring Cromvoirt

Op zoek naar een bouwkundig rapport voor je woning in Cromvoirt?
B3E Bouwkundige Expertise is centraal in Brabant gevestigd en dé Expert in Brabant op het gebied van diverse woningkeuringen!

 

Bouwtechnische (aankoop) KEURING (Bouwkundig rapport)

“Ook voor NHG!”

Vaak is de aankoop van een woning een van de belangrijkste beslissingen die je neemt in je leven. Het bezit van een woning geeft je namelijk niet alleen de vrijheid van je eigen beslissingen nemen, maar maakt je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de risico’s  die daar bij horen.

“Maak jezelf geen eigenaar van een miskoop en laat ervaren HBO opgeleide deskundigen, voor aankoop, je woning beoordelen!”

Je wilt natuurlijk graag weten of de woning die je op het oog hebt in goede staat is, en bovendien is het tegenwoordig zeker niet onbelangrijk om te kijken of je woning toekomstbestendig is! De technische staat en de toekomstbestendigheid van je woning zijn namelijk erg bepalend voor de waardevastheid van je bezit! Een kwaliteitsbeoordeling is dan ook een belangrijke investering en een must bij de aankoop van een woning!

“Kan de woning later eventueel “van het gas af”? Zijn er nog isolatiemogelijkheden? Is het dak wel geschikt voor zonnepanelen?”

B3E Bouwtechnische Expertise helpt je graag met het inzichtelijk maken van de technische staat van de woning en kijkt, indien gewenst, graag naar de toekomstbestendigheid van de woning die je op het oog hebt. B3E Bouwtechnische Expertise maakt rapportages die je inzicht geven in hetgeen je op het oog hebt en voldoen aan de NHG richtlijnen.

Je krijgt daarmee duidelijk inzicht in o.a.:

De technische staat van de woning.
De algemene staat van onderhoud.
Eventueel de toekomstbestendigheid van de woning. (Kan de woning later “van het gas af”? Zijn er nog isolatiemogelijkheden? Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?)
Eventueel gebruik van materialen waarvan inmiddels bekend is dat de kwaliteit en duurzaamheid sterk te wensen over laat.
Risico’s op gebruik van materialen inmiddels verboden zijn of grote (veiligheids- of gezondheids) risico’s met zich meebrengen (Gebruik van Asbest, brandgevaarlijke materialen, inferieure vloeren of dakplaten, loden leidingen, verouderde onbeveiligde elektrische installaties etc..)
De eventuele kosten van direct noodzakelijk onderhoud of onderhoud op langere termijn .

“Bovendien versterk je je onderhandelingspositie enorm wanneer je de verkopende partij kunt wijzen op de daadwerkelijke staat van de woning en wanneer je de financiële risico’s voor jezelf duidelijk in beeld hebt!”

Of neem contact op voor meer informatie!